lichna_poezia

Сортирай по: Дата на добавяне  | Оценка
МЪРТВА СЪМ


Празнотата бавно ме поглъща,
и умирам всеки миг!
Вече нямам сълзи,
нямам и сърце,което да ме боли!
Студът до болка ме прегърна,
и все едно-мъртва съм сега!
Ти не си до мен сега
с устни да стоплиш
и студът от мен да прогониш!
Сърцето б мен не плаче вече,
мъртво е от ранито то!
А душата в мен крещи,
"защо погубваш ме така,
защо убиваш ме сега"!
Мъртво е сърцето в мен,
и що е обич-то не знае!
Мъртва съм сега,
за милост-не моли!
рейтинг 469 оцени: + Изпрати | Инфо
Спомняаш ли си ти, за онази малката, на която щастие обеща.. спомняш ли си ти за онази малката, с която кратко си поигра..
рейтинг 444 оцени: + Изпрати | Инфо
Казаха ми,че целувките правят хората щастливи.Искаш ли да те направя най-щастливия човек на света?
рейтинг 442 оцени: + Изпрати | Инфо
"Не винаги под слънцето се скиташ.Не винаги живота ти е лесен ,но винаги е нужно да се питаш-...живот ли щеше да е ако беше лесен ...?Не винаги преглъща се вината, не винаги и времето лекува ,но винаги запазва се цената и винаги безумно много струва.."
рейтинг 506 оцени: + Изпрати | Инфо
Те бяха три РОЗИ, бяла,червена,жълта.Бялата аз червената ти ,а жълтата тая дето ни радели
рейтинг 506 оцени: + Изпрати | Инфо
мразя ЛЮБОВТА защтото те кара да страдаш!Мразя ЖИВОТА защтото е суров!Желая СМЪРТА защтото ми е УТЕХАТА !!!
рейтинг 489 оцени: + Изпрати | Инфо
Обичах едно момче!То същто ме обичаше!Исках ме да тръгним! Но сърцето ми поцказа че той не е ЛЮБОВТА а СМЪРТА !!!
рейтинг 461 оцени: + Изпрати | Инфо
Родих се БЕБЕ!Родих се ДЕТЕ! Родих се МОМА!Родих се ЖЕНА! Но сега съм труп с дълбока рана в СЪРЦЕТО!!!
рейтинг 489 оцени: + Изпрати | Инфо
Знаех какво е да ОБИЧАШ!Знаех какво е да се ВЛЮБИШ!Знаех какво е това ГАДЖЕ!Но незнаех какво е да СТРАДАШ!!!
рейтинг 466 оцени: + Изпрати | Инфо
Сега е моя ред да бъда лоша.Сега е моя ред да причинявам болка и страдания да мразя ито поне мъничко!!!
рейтинг 492 оцени: + Изпрати | Инфо
Едно сърце от болка стене.Едно сърце пълно д гняв и омраза !!!
рейтинг 511 оцени: + Изпрати | Инфо
Любовта е най-хубавото нещто в живота но понякои път когато двама се ОБИЧАТ и единият каже всичко свърши между нас.То тогава става голяма болка.Но понякога бови в ЛЮБОВТА!!!
рейтинг 490 оцени: + Изпрати | Инфо
Веднъш се родих!Веднъш живях!Веднъж се влюбих!Веднъш страдох!И ти беше проблема в мен ти ми разби сърцето на хиляди парченца !!!
рейтинг 504 оцени: + Изпрати | Инфо
случайно те срещнах случайно ме спря,случайна зеница кръстоса ноща.случайно повярвах на погледа твой.случайно повярвах ,че вече си мой.случайно те срещнах с друга сега,случайна усмивка,а в нея тъга.случайно забравям,че ти си това.каква красива случайност но с толкова много подли неща!
рейтинг 490 оцени: + Изпрати | Инфо
ти спомняш ли си първата целувка откривана от хорските очи,а после капките дъждовни се сляха с мойте сълзи.ти спомняш ли си първата прегръдка и покритото с облаци небе.ти спомняш ли си срещите любовни и нежеланото от теб дете.майка на 16 години,дори и смешно да звучи.смях се аз някога през сълзи,това дете животът ми разби.и чаках те отново да се върнеш макар да знаех,че при друга си добре.напразно влак след влак посрещах и се надявах като малко дете.единствената ми утеха е днес детето.погледна ли го все едно виждам теб усните,очите ясно сини като капчици кристални те блестят.очи който никога не лъжат,но мен излъгаха нали? и моят ли син лъжец ще стане? но аз ще го предпазя от това.каквото мога ще му дам но никога не ще допусна в очите му да има срам.и ако някой ден той ме попита "къде е татко мамичко кажи",ще мога ли да му разкажа всичко без лъжи? или ще го притисна нежно до сърцето си и ще си спомня за ония дни и нощи и за отлетелите мечти.и ако някой ден при мен се завърнеш ти то знай че аз ще ти простя ,но не за туй че си моята обич,а защото си на моя син баща.
рейтинг 471 оцени: + Изпрати | Инфо
bubi: Не си отивай,не търси в очите ми сълзи,не ще пророня в този час дори една! И сърцето няма да ме заболи,не ще заплача пред жестоката съдба! "Сбогом" устните ми няма да мълвят! И няма да те моля да останеш-очите ми не могат да простят! Тръгни си ти с усмивка на устата,тъга да няма в твоето лице! Подай на радостта ръка,тъй няма да загубиш нищо свое! Ще срещнеш друга може би, ще кажеш и на нея същите слова,ще преплетете своите cъдби, ще тръгнете по улички безлюдни. Не ще познаеш старите места,забравил си и уличката малка,където спряхме под дъжда,и мълчаливо тръгнахме към парка! Сега тръгни си,повече не ме мъчи! Върви, и пред вратата ми не спирай! Обърнеш ли се,ще видиш моите очи,и мълчаливият им вик "Обичам те,НЕ СИ ОТИВАЙ!" :((((
рейтинг 506 оцени: + Изпрати | Инфо
Очите ми са запазили ясен и красив спомен за теб и затворя ли ги , ти се явяваш пред мен сякаш никога не си се отдалечавала и така времето отминава не усетно че, щом ги отворя отново ти си пред мен но вече мога да те прегърна и целуна и да ти кажа че много те обичам защото това вече не е сън а истина
рейтинг 441 оцени: + Изпрати | Инфо
Помолих вятъра да ми пренесе думите „ ОБИЧАМ ТЕ” произнесени от теб но докато достигнат до мен вече бяха утихнали, помолих птичките да ми прошепнат същите тези думи но те ги бяха забравили , затова ще те помоля да ми ги напишеш защото те обичам страшно много и сърцето ми в момента тъжи за теб
рейтинг 446 оцени: + Изпрати | Инфо
С въдицата Том
хвана едър речен сом.
После плувахме в реката
плискахме се във водата.
рейтинг 511 оцени: + Изпрати | Инфо

На масата има три рози червената съм аз , бялата си ти а черната е тази която ще ни (раздели)
рейтинг 447 оцени: + Изпрати | Инфо


<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>